У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Квест-кімнати "Ізоляція" (з 10:00 до 19:20)

30 листопада 2023, 10:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

м. Черкаси, вул. Остафія Дашковича 19, ТРЦ «Хрещатик сіті» (3 поверх). ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Перед купівлею квитків необходимо подзвонити та забронювати дату та час гри за номером: 098-573-76-97; 093-965-39-49; 050-889-11-79
 
В ЧЕРКАСАХ ДОСТУПНІ 8 КВЕСТІВ:
 
1. Механікум! 4 людини. Складність: середня. Машинаріум розриває стереотипи про стандарт квест-кімнат. За 60 хвилин ви не зробите жодного кроку. Грати може тільки команда з 4-х гравців, і тільки вчотирьох ви зможете з неї звільнитися. Ваша команда – єдиний живий організм, який здатний вирішити набір логічних головоломок, тільки це дозволить вам поетапно визволити всі частини тіла, прикуті до свого стільця. У Машинаріума є закономірність, але немає звичної логіки. Разом з рядом послідовних задачок тільки шестерня, важелі та інша механіка. Якщо в команді присутня слабка ланка, вам не вибратися. Ну що ви готові зробити цю гру?
 
2. Таємниця престолу. 2-4 людини. Складність: середня. Ви, група відважних добровольців Нічного Дозору. Зима прийшла, а разом з нею і Білі Ходаки. Для того, щоб їх убити, вам треба драконівське скло, яке заховано в тайнику на Стіні. Ваше завдання знайти його в кабінеті мейстера Пицеля. Тільки завдяки цьому можна зберегти Середзем’я.
 
3. Підземелля Хогвартса. 2-4 людини. Складність: середняУсіх учнів школи Хогвартса, не згодних з думкою нового директора Долорес Амбридж саджають в темницю. Ви опинилися серед бунтарів, які хочуть знайти правду і змістити самозванку з поста директора школи магії. Сам темний Лорд покриває її. Але ви сильні духом і спробуєте впоратися з цим завданням.
 
4. Кімната 1408. 2-4 людини. Складність: середня, лінейний квест. Захотіли вселитися в номер 1408 готелю «Дельфін»? Вас попереджали цього не робити! Адже саме тут відбулося безліч самогубств. Ніхто ще не вийшов з даного номера живим і неушкодженим. Ця кімната для любителів полоскотати нерви і цінителів творчості Стівена Кінга. Краще забронюйте іншу кімнату! Щоб не говорили, що ми вас не попереджали… За час існування цього готелю троє розбилися, двоє зарізали самі себе, четверо повісилися і стільки ж отруїлося… Ви все ще готові зайти всередину?
 
5. Покинута лабораторія. 2-4 людини. Складність: середняВи опинилися в лабораторії вчених, яким вдалося винайти отруйний газ, що перетворюють людей в комах. Їх використовували військові для своїх цілей. Але лабораторію давно залишили і законсервували. Чому ви в ній опинилися? І чому тут все виглядає по-справжньому? Ці відповіді зможете отримати ви самі, розгадавши таємниці даної локації.
 
6. Гра розуму. 2-4 людини. Складність: середня. Вам належить нелегке завдання. Ви група добровольців-криміналістів з майбутнього. Ваші технології дозволяють проникнути до голови злочинця і зрозуміти причину зміни його психіки, яка і привела до великої трагедії. Ви маєте рівно годину, щоб це зробити. Потім злочинець буде засуджений до страти на електричному стільці і ви ризикуєте залишитися в його голові назавжди.
 
7. Аліса в країні пригод. 2-4 людини. Складність: складна. Команді пощастить побачити на власні очі казкову кролячу нору. Розгадати всі її секрети і знайти вихід. Але пам’ятайте, кролик дуже хитрий і залишив вам безліч загадок в своїй довгій норі. На цілу годину Ви перетворитеся на одного з найулюбленіших казкових персонажів, саме стільки часу у Вас буде, щоб знайти вихід з кімнати.
 
8. Психіатрічна №6. 2-4 людини. Складність: середня. Вам доведеться пройти по стопах відомого бізнесмена Павла Алдошина, якого помістили в психіатричну лікарню. Що з ним сталося, і як він втік, можете зрозуміти тільки ви. А найскладніше зрозуміти, що реально, а що ні. Обережно, не заграйтеся і не залишіться там назавжди!
 

Чому ви маєте обрати саме «Ізоляцію»:

  • найбільша мережа квест-кімнат в Україні;
  • понад 9 років досвіду і тисячі задоволених гостей;
  • якщо вам від 5 до 99 років, то вам сподобається;
  • великий простір і можливість захопливо відсвяткувати будь-яку подію!


Бронюйте квест-кімнату просто зараз! Якщо квест-кімнати, то тільки «Ізоляція»! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Перед купівлею квитків необходимо подзвонити та забронювати дату та час гри за номером: 098-573-76-97; 093-965-39-49; 050-889-11-79

Реаліті квест полягає в пошуку виходу з локації, команда гравців виявиться замкнутою в одній з кімнат проекту «Ізоляція». Наші ескейп рум занурять Вас в загадковий світ, де без використання логіки, кмітливості, спритності рук і уважності просто не обійтися. Команда обов’язково повинна бути згуртованою, без підтримки один одного здобути перемогу буде складно.
 
Разом гравці повинні подолати всі ментальні перешкоди, які полягають в розгадці головоломок, ребусів, загадок, пошуку шифрів і підказок, і в остаточному підсумку, об’єднанні всього в єдиний логічний ланцюжок. Учасники реаліті квесту будуть перебувати в замкненому приміщенні, знайти вихід з якого повинні за 60 хвилин.
 
Варто відзначити, що команді надається шанс стати абсолютним рекордсменом, і покинути кімнату раніше попередніх учасників. Якщо гравцям вдасться досягти цього результату, вони отримають приємний приз від нашої компанії. В процесі гри команді може зустрітися цілий ряд предметів, які вони бачать вперше, або ж ті, які вже давно відійшли в минуле.
 
Гравцям в найкоротший час потрібно зрозуміти, як користуватися цими предметами. Якщо підключити кмітливість, то в цьому не виявиться нічого складного. Якщо команда зайде в глухий кут або ж попросити підказку, то їй допомогти зможе аніматор, який веде відеоспостереження за проходженням квесту, а також стежить за тим, щоб ніхто з учасників не користувався підручними засобами (телефонами, планшетами, шпаргалками і т. д.).
 
Для того, щоб вийти з кімнати, Вам не знадобляться особливі знання або навички, рішення завдань під силу всім, навіть дітям. Фізична сила Вам тут також не знадобитися. Локація повністю безпечна, і ніяк не зашкодить Вашому здоров’ю.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

Квест-кімнати "Ізоляція" (з 10:00 до 19:20) відбудеться 30 листопада 2023, 10:00, четвер в Квест-кімнати "Ізоляція". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.