У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Чоловік нарозхват"

Відміна заходу
минула подія

Про подію

ЗАХІД СКАСОВАНО. Повернення грошей за квитки буде здійснюватися до 30.05.19

Повернення фізичних квитків буде здійснюватися за місцем придбання. Повернення електронних квитків буде здійснюватися на карту, з якої був придбаний квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "Чоловік нарозхват. Черкаси", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнене в електронному вигляді заяву (наприклад , в MS Word) і скан-копію ідентифікаційного коду.

Завантажити шаблон заяви


У ролях:
 
Антон Лірник - актор, сценарист, письменник, співак, резидент Comedy Club, учасник «Дуету імені Чехова»
 
Сергій Писаренко - актор, гуморист, телеведучий, капітан команди КВН «Повітовий місто»
 
Євген Нікішин - актор, гуморист, радіоведучий, телеведучий, учасник команди КВН «Повітовий місто»
 
Даша Астаф'єва - співачка, актриса, модель, екс-учасниця проекту Nikita
 
Коли люди потрапляють в ситуацію любовного трикутника, їх фантазія творить чудеса.
Безглузді відмовки, курйози і ситуації, комізм яких захоплює, ось що пропонує глядачеві вистава «Чоловік нарозхват»!
Вистава «Чоловік нарозхват» - це вдала проекція життя, дивовижні перипетії якої близькі дуже багатьом з нас. Принаймні, спостерігати за тими, хто намагається всидіти одразу на двох стільцях, заняття цікаве.
 
Сюжет: головний герой вистави Валентин в пошуках нових відчуттів заводить роман з молодою чарівною Поліною. Як і всі дівчата, Поліна мріє вийти заміж. Але її обранець виявляється вже одружений. Відступати Поліна не збирається, тому приймає рішення все розповісти дружині Валентина.
 
Що ж робити нашому герою, який раптово усвідомив всю серйозність ситуації? Валентин пускає в хід кмітливість. Комізм ситуації і дії, які робить зневірений герой, змушують зал сміятися і співпереживати йому одночасно. Як відомо, вихід із ситуації є завжди, і Валентин його знаходить в безглуздому і дуже смішному вирішенні. Дія настільки захоплює зал, що глядач не помічає як пролітає час.
 
Хочете дізнатися, що трапиться з героями?
Тоді встигніть купити квитки на вистава «Чоловік нарозхват»!
Вибух емоції і заряд гарного настрою забезпечені! Подаруйте собі яскравий вечір гумору!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

Вистава "Чоловік нарозхват" відбудеться 21 травня 2019, 19:00, вівторок в Палац культури "Дружба народів". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.