У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мистецький фестиваль "Повітова фанаберія"

9 березня 2019, 13:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Мистецький фестиваль Фанаберія - унікальний для міста формат підтримки суспільного діалогу актуальними мистецькими засобами.
Ідея цьогорічного Арт-фестиваль “Повітова Фанаберія: Два блокноти” – привернути увагу суспільства до мистецтва діалогу: з собою, з оточуючим простором, з актуальними подіями, з іншими людьми та переосенсувати досвід нещодавніх та поточних історичних подій України за допомогою сучасного арту.
Фестивальні активності відбуватимуться в просторі, сформованому експозиціями творів, що зображують знакові історичні українські події. Фестиваль поєднає досвід різних художників – різного віку, статі, долі, ставлення до життя та змін: активіста Дмитрий Коломойцев (Dmitry Kolomoitsev) (м. Київ) та самітника Сергія Козаченка (м. Сміла), репресованого урядом так званої ДНР художника Сергія Захарова (м. Донецьк - м. Київ), жіночий погляд від екс-мешканки Петербурга Олени Клочко (м.Бахмут) та фотохудожниці зі ступенем PhD Яни Кононової (м. Українка, Обухівський р-н). Відео-інсталяція лондонця Alexsander Knight «Spiritworld» розкриє почуття європейця, коли далеку, але європейську, країну мучить війна. Звуковий тон фестивалю задаватиме гурт Лінія Маннергейма та Сергій Жадан (м. Харків) – митець з власним складним досвідом останніх п’яти років. Глибини та включеності фестивалю додадуть арт-толкінг, перформенси, лекції, відеоінсталяції, майстер-класи з живопису, графіки, фотографії.
Фестиваль існує з 2013 року і є єдиним в місті заходом, який представляє сучасне мистецтво та є мультидисциплінарною подією - включає в себе візуальний арт, музику, театр, кіно, дискусії. Організатори фестивалю наполегливо рухаються до головної довгострокової мети - створення в Черкасах центру сучасного мистецтва, і пропагують цю ідею. Актуальне мистецтво не лише торкається болючих тем, привертає увагу до різного роду проблем, але й допомагає сформувати критичне мислення, брак якого і є підґрунттям для маніпуляцій свідомістю.
В Черкасах 9 березня 2019 року вперше мистецькими засобами сучасного арту буде переосенсований досвід нещодавніх та поточних історичних подій України.
Вартість: 100 грн
Місце - кінотеатр Салют, вул. Хрещатик, 170
Проект реалізується за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу. 
*Фестиваль Фанаберія був започаткований у 2013 році як довготривалий мистецький проект, тричі відбувався в Черкасах та Канівському районі, та був присвячений різним важливим темам, що були актуальними в суспільстві на той момент. 
2013 -  Повітова Фанаберія: Повітові історії 
2014 - Повітова Фанаберія: Травматичний синдром 
2018 - Повітова Фанаберія: Барба на Бучаку

Придбати квиток на Мистецький фестиваль "Повітова фанаберія" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

Мистецький фестиваль "Повітова фанаберія" відбудеться 9 березня 2019, 13:00, субота в Кінотеатр "Салют". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.