У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Надежда Мейхер "Historia de Un Amor"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

ИСТОРИЯ DE UN AMOR

Авторский музыкальный спектакль

Автор и режиссёр: Надежда Мейхер

Хореографы: Juan Manuel Rosales & Liza Rosales

Музыкальный коллектив: виртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT

В ролях:

Надежда Мейхер, Luis Squicciarini, Liza Rosales, Juan Manuel Rosales 

В основу спектакля положена драматическая любовная история - в жизни главной героини появляется мужчина из ее прошлого. Вокруг этого и закручивается вся драматургия постановки. Сюжет будет развиваться, перемежаясь поэзией в авторском исполнении, а также песнями на украинском, русском, французском и испанском языках. Мужские партии исполняют аргентинские танцоры - Luis Squicciarini и Juan Manuel Rosales. За «живое» музыкальное сопровождение отвечает виртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT.

Спустя годы она не смогла забыть его. Спустя годы позвала в настоящее. 

На протяжении лет разлуки он ждал этой встречи. Она дала шанс обоим пройти путь воспоминаний.  Захочет ли она в унисон с героем своего прошлого сделать шаг вперед?

Она желает еще раз проиграть сценарий прошлой жизни заново...

С каждой  пройденной ситуацией она ставит точку и больше к ней не возвращается. Она уверенно, интуитивно идет к своей цели, которой еще не знает. Словно в темноте с завязанными глазами...

Продолжительность спектакля 1 час 45 мин

Придбати квиток на Надежда Мейхер "Historia de Un Amor" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

Надежда Мейхер "Historia de Un Amor" відбудеться 9 грудня 2016, 19:00, п’ятниця в Палац культури "Дружба народів". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.