У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

DRACULAТУР

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ. І. ЗИМА 2016
DRACULAтур
 
Офіційний слоган:
ЖОДНОГО СЛОВА – ТІЛЬКИ ПЛАСТИКА! 
ЗАЙДИ, ПОДИВИСЬ І ЗДИВУЙСЯ: GOBANANAS.COM.UA
 
Організатор гастролей:
ТОВ «ПРО продакшн Україна»
Директор – Сергій Проскурня 
 
Ексклюзивний телепартнер ЕСПРЕСО TV
 
Театр «ПРЕКРАСНІ КВІТИ» − це Харківський недержавний професійний театр, створений в 2011 році випускниками Харківського Університету Мистецтв імені Івана Петровича Котляревського – Артемом Вусиком, Ігорем Ключником та Денисом Чмельовим. В цьому ж році ними був заснований унікальний жанр Фанк-Футуризм, в якому театр працює і донині.
 
Офіційною датою народження театру «Прекрасні Квіти» можна вважати 6 січня 2011 року. Саме тоді три хлопця, які до речі до цього ніколи разом не працювали, зробили спільний номер на капуснику Харківського Будинку Актора. Після шаленого успіху цього виступу їм запропонували стати організаторами свята до дня театру. Так з’явився міні-спектакль «Хто вбив Софі?». Він був поділений на окремі сцени і показувався між виступами інших театрів. Всі сцени були вирішені в різних жанрах, а все разом являло собою пародію на детектив. Цей творчий експеримент був прийнятий глядачем дуже гаряче і послужив відправною точкою до повноцінної вистави. Так, через кілька місяців виникли основні сцени вистави «Пацюк», які були показані поза конкурсною програмою на фестивалі Курбалессія 2011, а 3 лютого 2012 з’явилася на світ сама вистава. “Пацюк” − це комедійний детектив без слів, насичений абсурдом та об’єднуючий в собі елементи пантоміми, ексцентрики і театру ляльок. Вистава одразу викликала певний дисонанс на фоні інших недержавних театрів Харкова і привернула до себе багато уваги зі сторони преси.
У березні «Пацюк» був показаний на фестивалі «Театронік».
 
Далі, після вдалого знайомства з Віктором Рекало і Nocturnum Quartet, фонограма у виставі була замінена на живу музику струнного квартету. Оновлена версія «Пацюка» була представлена харківському глядачу в травні 2012.
 
У Курбалессіі 2012 року театру вдалося завоювати дві нагороди.
 
У березні 2013 «Прекрасні Квіти» стали лауреатами фестивалю «Салтівська Весна», а в квітні театр презентував своє нове творіння: сатиричну виставу під назвою «ЖИР», в якій окрім звичного складу беруть участь відомий український музикант та актор Сергій Бабкін зі своєю дружиною Сніжаною Бабкіною.
 
У травні театр бере участь в організації міжнародного кінофестивалю «Харківський Бузок».
 
Восени 2013 року театр став учасником VIII Міжнародного фестивалю-школи «TERRITORIЯ», а так само лауреатом VII Міжнародного театрально-дизайнерського фестивалю «ЖИВИ!»
2014 розпочався з прем’єри вистави «Червоний», в якому розкриваються вічні питання стосунків чоловіка та жінки. В цьому проекті до основного складу театру приєдналася Оксана Черкашина (в минулому актриса Харківського академічного українського театру імені Тараса Шевченка)
 
У квітні 2014 театр «Прекрасні Квіти» показує виставу «ЖИР» на міжнародному фестивалі FIA у Коста-Ріці. Це перший український театр, який взяв участь у цьому масштабному фестивалі Латинської Америки.
 
Вистава DRACULA – останній за часом опус театру, вже встиг взяти участь у ГОГОЛЬFEST 2015.
У титульній ролі – актор, поет, композитор, співак Сергій Бабкін.
 
Вистава «DRACULA» − це відкритий анатомічний театр жанрів трилера, гротеску, бойовика, комедії і навіть ліричної драми. У багряному калейдоскопі пристрастей Брема Стокера ви станете свідком фатальної зустрічі Джонатана Харкера і Графа Дракули, його авантюрної подорожі до Лондона в пошуках прекрасної Міни. Зануритесь у світи пристрасті і приреченості Люсі, невиліковного болю Ван Хелсінга та божевілля Ренфілда, знемагаючого в очікуванні свого хазяїна.
 
Пишність легенди без бутафорії прикрас.
режисер: Артем Вусик
музика / дизайн звуків: Palokio
художник: Ольга Турута-Прасолова
художник по світлу: заслужений працівник культури України Володимир Мінаков
тривалість: 1 година 30 хв.
 
У ролях:
Сергій Бабкін — Граф Дракула
Ігор Ключник — Джонатан Харкер, юрист
Сніжана Бабкіна — Міна, наречена Харкера, краща подруга Люсі
Оксана Черкашина — Люсі, дівчина із заможної сім’ї, краща подруга Міни
Денис Чмельов — доктор Ван Хелсинг, в минулому укушений Дракулою
Артем Вусик — містер Ренфілд, божевільний пацієнт Ван Хелсинга

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

DRACULAТУР відбудеться 5 лютого 2016, 19:00, п’ятниця в Палац культури "Дружба народів". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.