У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ВІА "Пламя"

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 5 КВІТНЯ 2020 17:00 НА 9 ЖОВТНЯ 2020 18:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Вокально-інструментальний ансамбль «Пламя» було засновано у жовтні 1975 році, з колишніх учасників ВІА «Самоцветы».  Гурт миттєво знайшов шалену популярність по всьому Радянському Союзу. Його творцем був Н.Михайлов, який і став художнім керівником гурту.  Через рік до ансамблю долучився уродженець Мелітополя, Станіслав Черьомухін. 
 
Тепла і душевна атмосфера пісень стала візитною карткою колективу, який став лауреатом численних музичних конкурсів. Також ВІА «Пламя» успішно виступав на різних фестивалях, даруючи позитивні емоції слухачам своїми піснями. Музикантів проводжали з оваціями з Угорщини, Болгарії, Литви. Група успішно виступала у Фінляндії і Мадагаскарі. 
 
Творча діяльність ВІА «Пламя», це голос 1970-1980 років. Люди, чия молодість припала на цей період, зберігають яскраву пам ять про студентське життя, пісні біля багаття, закоханості і романтичної музики ВІА «Пламя». Душевна чистота і проникливість композицій нікого не залишили байдужим. Цим і обумовлюється неймовірна популярність творчого колективу. Тексти пісень наповнені ліризмом, який і зараз звучить також витончено і мелодійно.  З моменту своєї появи ансамбль зайняв міцне місце на музичному Олімпі країни, а хіти колективу увійшли в Золотий фонд радянської естрадної музики.
 
У 2015 році Станіслав Черьомухін зібрав новий гурт, із артистів з України, який має назву гурт ВІА «Пламя» UA.  Талановитий вокаліст, та гітарист ансамблю, разом зі своїм колективом виконують популярні хіти , які люблять і співають декілька поколінь.  На концертах гурту ВІА «Пламя» UA завжди весело та позитивно . Улюблені хіти, «Не повторяется такое никогда», «На дальней станции сойду», «Мир не прост», «Снег кружится», «Зацветает краснотал» та багато інших пісень, глядач співає разом з гуртом. 
 
У своєму репертуарі ВІА «Пламя» UA виконують пісні і на українській мові. Це такі твори як «Верба», Чаклунка гір», «Думи мої, думи», «Ой ти дівчино», «Світи місяченько».
 
ВІА «Пламя» UA – це дійсно свято для душі. Ностальгічний вечір дозволить знову перенестися в той час. Для тих, хто виріс в 1970-1980х – це вечір приємних спогадів. 
Для тих, хто не застав цей час – унікальна можливість відчути атмосферу неповторної і насиченою музикою епохи.
 

Придбати квиток на ВІА "Пламя" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

ВІА "Пламя" відбудеться 9 жовтня 2020, 18:00, п’ятниця в Черкаська обласна філармонія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.