У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Єгор Грушин

5 листопада 2018, 19:30, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Єгор Грушин. Презентація нового альбому “Ritorno”. Черкаси 5.11. 
 
Відомий український композитор Єгор Грушин презентує свій новий альбом “Ritorno” у Черкасах 5 листопада. 
 
Альбом “Ritorno” - це повернення композитора-неокласика з новим досвідом та музикою, ініціація наступного етапу на музичному шляху та початок ще однієї подорожі у майбутнє. 16 жовтня - дата релізу нового альбому українського неокласичного композитора Єгора Грушина, з ним піаніст вирушає в тур українськими містами: Тернопіль, Вінниця, Черкаси, Львів та завершальний осінній концерт у столиці. 
 
Після дворічної паузи (останній альбом записали у 2016-му році) відбулося чимало змін у житті композитора, що вплинули і на його творчість. І тепер, у 2018-му, Єгор Грушин готовий показати слухачам результат цих змін та своє бачення світу через музику. 
 
Ritorno - inizio del nuovo viaggio (повернення - початок нової подорожі)
 
Шість композицій EP “Ritorno” - шість кроків з минулого у майбутнє. Все, що потрібно для того, аби перемогти у собі залишки Старого та здобути готовність до Майбутнього. 
 
Філософія альбому: 
Час - передвісник змін, які неминучі. Вони переплітаються з досвідом, що відбувається з кожною людиною. Питання у тому, наскільки вона готова змінюватися: всередині себе та приймати зміни навколо.
Вдячність минулому та Хроносу за досвід та спокійний рух уперед до можливостей, яке відкриває майбутнє. 
Сенс - повернутися заради того, аби впевнено йти вперед, несучи свою музику до людей. 

Придбати квиток на Єгор Грушин можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

Єгор Грушин відбудеться 5 листопада 2018, 19:30, понеділок в Черкаська обласна філармонія. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.