У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

MONATIK "ART Оборона"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

MONATIK їде у Всеукраїнський тур "ART Оборона": основна ціль - допомога дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій.
 
Артист заявив дати графіку туру “ART Оборона”, основна місія якого збір коштів на гуманітарну допомогу українцям, що страждають від повномасштабного вторгнення російських військ на території України.
 
Завдяки нашим воїнам ЗСУ та сильним і незламним українцям артист зустрінеться зі своїми шанувальниками у Львові, Івано-Франківську, Полтаві, Запоріжжі, Сумах, Луцьку та інших наших рідних прекрасних сильних містах України. Вже понад рік артист дає не тільки благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати більше ніж 600 000 євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а також постійно виступає на прифронтових зонах для наших військових, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює нашу країну на всіх фронтах.
 
Основною ціллю Всеукраїнського туру MONATIK "ART Оборона" є спільна ініціатива артиста з Фондом "Твоя опора" - збір коштів на допомогу дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій України. Протягом кожного з концертів будуть додатково проводитися благодійні аукціони та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців, що будуть реалізовуватися в колаборації з партнерами "Наше радіо", "МУЗВАР" та Музичний телеканал "М1".
 
Крім надзвичайно важливого збору коштів для українців, одним із завдань туру для MONATIK є музична арт терапія (нагадаємо, що артист являється амбасадором Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Як ти?", що було ініційовано Першою леді України). Разом зі своєю командою музикант готує безліч сюрпризів на нові композиції, що полюбилися людям; виступи спеціальних гостей артистів-друзів, а також виконання “відремонтованих” (repaired) легендарних хітів артиста, що так люблять мільйони українців.  
Тур MONATIK “ART Оборона” проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Саме тому на кожний з концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, що знаходяться на ротації між боями за наші території, а також сім’ї військовополонених і наших волонтерів. 
 
Великі стадіонні шоу MONATIK, що були анонсовано до повномасштабного вторгнення, обов'язково відбудуться після перемоги та всі придбанні квитки на них будуть дійсні.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

MONATIK "ART Оборона" відбудеться 24 червня 2023, 19:00, субота в Палац культури "Дружба народів". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.